Eerste bericht

Heeee,

Voor de mensen die mij nog niet kennen, mijn naam is Joyce Vente en ik houd mijn eigen blog bij. Ik had al een blog, die ik opnieuw moest aanmaken, omdat de website niet gezien werd als blog. Dit is dus opnieuw mijn eerste bericht en ik heb er weer zin in om lekker veel te posten. Het is natuurlijk vakantie geweest en heb daarom extra veel te vertellen! Mijn eerste echte schooldag zit er vandaag weer op, ik weet alleen nog niet in welke klas ik zit. Onze klassen zijn nu al 3 x veranderd en het is nog steeds niet definitief! Dat kan je toch niet maken?! Maarja, ik ga in ieder geval mijn examenjaar in en moet dus gaan knallen dit jaar, het maakt daarom niet heel veel uit hoe mijn klas eruit ziet, al is het wel veel leuker om bij vriendinnen in de klas te zitten. Ik hoop dat je met veel plezier mijn berichten leest en ik lees ook graag reacties onder mijn berichten!!

Voor bloglovin moet het volgende erop komen:

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/12808705/?claim=74kmseu6rr3″>Follow my blog with Bloglovin</a>

Een reactie op “Eerste bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>